Trojicu násilníkov z Popradu už polícia chytila a obvinila. Nález povojnovej munície

30.07.2010 Celý región

Trojicu násilníkov z Popradu už polícia chytila a obvinila: Popradskí policajti vypátrali , zadržali a obvinili zo zločinov obmedzovania osobnej slobody, vydierania a prečinu ublíženia na zdraví spáchaných formou ...
Všetci traja sa uvedených skutkov dopustili v nedeľu 25.7.2010 v čase okolo 05.30 hod v Poprade na autobusovej zastávke. Násilím vtiahli do vozidla zn. BMW, tmavej farby 25 ročného muža z Gánoviec a odviezli ho na účelovú komunikáciu vedúcu ku strelnici v Poprade-Kvetnica cca 200 m od cesty. Tu ho vytiahli vonku z auta, pričom počas celej cesty aj potom vonku ho udierali po celom tele, aby povedal meno muža , s ktorým bol predtým na čerpacej stanici OMV Poprad. Totiž tam malo medzi týmto neznámym mužom a jedným z páchateľov dôjsť ku konfliktu. Poškodený Gánovčan utrpel otras mozgu, početné pomliaždenia hlavy a tváre s práceneschopnosťou 4 týždne. Pri bitke mu poškodili aj mobilný telefón v hodnote 20, - Eur.
Obvinení boli vyšetrovateľom zadržaní a umiestnení do policajnej cely, zároveň zo strany polície bol spracovaný návrh na ich väzobné stíhanie.

Nález povojnovej munície:
Dňa 29.7.2010 v čase o 07.40 hod. osobne priniesol na OO PZ Medzilaborce starosta obce Kalinov povojnovú muníciu pochádzajúcu pravdepodobne z obdobia II. svetovej vojny a to 1 ručný granát F1 /vajíčko/ a 1 delostreleckú mínu 82 mm, ktoré vyplavila voda a našiel ich ráno toho istého dňa v miestnom potoku pre Obecnom úrade v Kalinove okr. Medzilaborce. Muníciu potom z obvodného oddelenia polície osobne prevzal pyrotechnik z KR PZ Prešov.
 

Vyberte región